Dr. Ir. Rob Mersel
Algemeen Directeur

Dr. Ir. Rob Mersel (1966) studeerde technische informatica aan de Technische Universiteit Delft. Na het behalen van zijn ingenieursdiploma deed hij promotieonderzoek naar het beheer van informatiesystemen aan dezelfde universiteit.  Sinds 1992 is hij actief in zowel grote als kleine profit en non-profit organisaties in het beoordelen, organiseren en operationeel beheren van het beheer van informatiesystemen.  

 

 

 

 

Koos Lefeber
Commercieel Directeur

Koos Lefeber studeerde HBO Bedrijfskunde in Utrecht en begon zijn carrière bij het Ministerie van Justitie. Is ook eigenaar geweest van een aantal IT-bedrijven, waaronder detachering en consultancy. Daarna stapte hij over naar de ICTU (GovUnited) waar hij samen met Rob Mersel een aantal E-Dienst projecten heeft uitgevoerd. Tegenwoordig zet hij zich in voor diverse gemeenten als I-adviseur, Programmamanager, CISO ENSIA en Informatiebeheerder. Bij GOV.FACTORY houdt Koos zich bezig met Sales en Recruitment en daarnaast is hij mede eigenaar en mede oprichter van GOV.FACTORY. Uit zijn creatieve koker kwam de Indo Business Club en de community Indo-Maluku Gemeenten ofwel IMG. 

Ferry Bögels
Manager Marketing & Communicatie

Ferry (geb. 1956 in het Molukse woonoord De Hoge Horst te Groesbeek) behaalde zijn BSc in Marketing Communicatie aan de UvA en het NGPR diploma (Vereniging voor Public Relations en Voorlichting) aan de UU. Beide studies in deeltijd behaald tijdens zijn carrière bij de Passenger Marketing & Brand afdeling van de KLM. Daarna heeft hij als interim Marketing Communicatie Consultant gewerkt voor onder meer Air France – KLM Cargo, Philips Semiconductors en NXP Semiconductors. Sinds 2018 is Ferry met vervroegd pensioen en ondersteunt hij GOV.FACTORY collega’s Rob en Koos en de consultants op het gebied van Marketing en Communicatie.