Onze kennis en kunde
Het heldere inzicht van de consultants zit diepgeworteld door persoonlijke ondervindingen, opgedaan tijdens ieders intensieve loopbaan en freelance consultancy bij gemeenten en Overheid. Onze consultants zijn volledig ingevoerd in de NORA en GEMMA architecturen.

Bij GOV.FACTORY maken wij optimaal gebruik van ons omvangrijke en nog altijd groeiend professioneel relatienetwerk en onze jarenlange ervaring in advisering en interim management voor gemeenten en Overheid. Constant op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de verscheidenheid aan specialistische kennis gecombineerd, is de competentie in ons netwerk.

Onze werkmethode
Bij GOV.FACTORY werken de consultants en interim managers volgens een drietal kerndisciplines, die garant staan voor een succesvol resultaat:
Incrementeel Verbeteren
Veranderen vanuit Inhoud, Proces en Relatie
SPOT raamwerk voor dienstverlening

Het inzicht in de vakgebieden van de consultants zit diepgeworteld. Hierdoor is er volledig begrip voor de nuances van complexe kwesties bij de gemeenten en Overheid. Dit leidt tot een resultaatgericht plan van aanpak en kan snel tot actie worden overgegaan: plan, build, run.