Opdracht GOV202004-01

  • Status: Open Reageren tot 15 juni 2020
  • Informatiemanager/Projectleider ICT
  • Referentie: GOV-202004-01
  • Startdatum: medio juli 2020
  • Duur: 6 maanden+
  • Uren per week: 32
  • Locatie: Gelderland
  • Contract: Freelance

Taak omschrijving 

Als informatiemanager vertaal jij de vraag van de organisatie naar goede informatievoorziening en IT-oplossingen. Dit doe je vanuit de rol van adviseur en projectleider. Jij bent in staat om projectvoorstellen te maken op basis van verkenningen en onderzoek. Je bent in staat een project vorm te geven, te leiden en te realiseren. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor harmonisatieprojecten waarbij het gaat om harmonisatie en ontwikkeling van werkprocessen met bijbehorende implementatie. Je bent gesprekspartner en verbinder naar de diverse belanghebbende en betrokkenen in de ambtelijke organisatie. Je voert samen met hen procesoptimalisaties en informatieanalyses uit om tot verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering te komen. Samen met de teamleden van het team informatiemanagement werk je nauw samen op het gebied van projecten, advies, architectuur, datamanagement, informatieveiligheid en privacy.

De strategische projectenportefeuille omvat o.a. de volgende harmonisatie projecten: Harmonisatie Sociaal Domein, Omgevingswet, In- door- en uitstroom medewerkers, Datadistributie, Burgerzaken, Business Intelligence etc.

De informatiemanager/ projectmanager is een professional die pro-actief te werk gaat en zelfstandig werkt in afstemming met alle stakeholders in de projecten.

Als Informatiemanager/ projectleider ben je verantwoordelijk voor:

· Het opstellen van het plan van aanpak voor de projecten;

· Realisatie geharmoniseerde processen en informatievoorziening;

· Projectmanagement voor meerdere projecten;

· Realisatie afgesproken resultaat binnen budget en planning;

· Verandermanagement en succesvolle implementatie die een basis vormt voor de toekomst.

Functie eisen

Mocht je interesse hebben voor de bovenstaande functie stuur dan een e-mail naar: info@govfactory.nl